Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Man kan alltid resa sig och stå upp för en sak.

Man kan välja att inte förringa och förminska.

Man kan låta bli att vända blad och låtsas som om ingenting har hänt.

Men det är i sanning den obekvämaste vägen. För det är den vägen som de modiga tar.





Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-09 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist