Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min dotter


vackra Hilja

vackra vackra vackra


Hilja..

där du sover så fridfullt

vakar jag över dig..

älskar dig..

att älska dig är ett privilegium

att älskas av dig får mig att fundera på vad jag gjort för att förtjäna dig

uppenbarligen har jag gjort något bra..

dig vakar jag över med mitt liv

dig skulle jag med säkerhet dö för

döda för..

vackra vackra Hilja

älskar dig




Fri vers av wiicca
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-09 10:17



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker kärlek
2011-01-10

    ej medlem längre
Ja, vackert!
2011-01-09

  hilja
Makalöst Vacker dikt om Hilja!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca