Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger ner

från trasiga väggar hör jag viskningar

bestialiska tankar

hulkningar

skrik

klagan

sång

tvekande

ängslan

rop

nynnande

men inget konkret

ingen kontakt

hör er

men vet inte vad ni vill

vågar inte

öppna

veta



stänger ner




Fri vers av wiicca
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-09 11:20



Bookmark and Share


  wildrose
Mörkt, och bra.
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca