Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dom som älskar är ljuset alltid tänt

Det sägs att för dom som älskar

är ljuset alltid tänt..

men här är det då jävligt mörkt..




för tillfället




Fri vers av wiicca
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-09 12:47



Bookmark and Share


  hilja
Bara det blir ljusare igen ;)
2011-01-10

  Nikolai Jungsin VIP
stor igenkänningsfaktor
enda trösten är att så länge ljuset i tunneln inte är ett tåg så...
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca