Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta er gärna en titt i Galleri Livskrafter

http://livskrafter.blogspot.com/2011/01/konst-till-forsaljning.html




Fri vers av L I V
Läst 687 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-09 15:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finsaker, tack för tipset !
2011-12-08

  Fredrik P. VIP
åh du milde, vilka sprudlande Livskrafter.
tack för tipset att få titta in i bloggens
bilder och texter från ditt konstnärskap.
2011-06-21

    ej medlem längre
Vackra tavlor/målningar !!!
2011-03-07

    ej medlem längre
Fint :)
2011-01-10

  Lars E Jönsson
Fina målningar, jag som trodde jag kunde måla, jag som trodde jag kunde skriva så finns det proffs på allt
2011-01-09

    ej medlem längre
Åh. Fina grejer!!! <3
2011-01-09

  glasblåsarblå
åh jag vill ha allting!!! underbara tavlor. vad målar du med för typ av färg?
2011-01-09

  Fale Bure VIP
Underbara (nakna) bilder
2011-01-09

  PPQ
rekommenderas strakt faktiskt skitsnyggt
2011-01-09

    ej medlem längre
ojojoj. du är otroligt duktig! fick genast flera favoriter!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V