Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ditt hjärtas skull

och om jag kunde sluta gå

i sidled hela tiden, kunde sluta

röka de där giftpinnarna, kunde sluta

hulka över toalettstolen, för det var inte ditt

barn i min mage, det var inte ditt

skratt i mina öron

jag gick sönder för dig, för ditt hjärtas skull, för dig

att aldrig komma tillbaka till början, aldrig till slutet

bara fast i mitten och mitten och mitten, och jag undrar

aldrig varför det inte tar slut, allt detta

elände mot mitt pannben, som kunde fåglar inte flyga längre

än till afrika när de är frusna, kunde de inte

vända hemåt igen när snön kommer, faller över mig

som ett enda täcke, att bli trasig och hel på en och samma gång

jag undrar ibland över barnet, vad som blev av det, den där gången

vid toalettstolen, bland mina spyor och mitt blod

som jag spillde för dig, bara för dig, för

ditt hjärtas skull




Fri vers (Fri form) av Linn Korpsång
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Korpsång
Linn Korpsång