Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prognos

om att vissa platser går sönder av speglar
som galenskap där det inte finns någon belysning
om förlamningen som ligger i att med fyrtio rep
föra lågan dit

som röda platser och linsen transformerar skönhet

när skrönors väsen myllrar ut ur skrevans stack

ett ben faller dött ner latex stannar liket

den närsynta dykaren och den psykotiska ubåten möts och ingen kan andas

sälätarens damm smälter och Bores bankett en atomisk bjudning

servisen vit jade en eka rors långsamt draggandes ut till ön Sängknoppar

strömmarna kolliderar temperaturer stöps i bivax

enda örat spetsigt muterad sjökos rävsvans
ena benet spetsad koppar och djur en måne
optikens sikte distans och färg i åttor

kamouflagets nät när vi söker skydd i stunder
marmorerad världs ut smetade lyrik

nynna Dödens milda stråke
tjära halsen vi är det svarta bräckta




Fri vers av objekt3
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-10 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten förutspår framtiden.
2019-08-05

  revolver
ryssland?
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3