Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröskeln

Jag stirrar på den, skräckslagen och lättad på en och samma gång.
Den var nu halvvägs upp till taket.
Jag såg på den stolt och förtvivlat på en och samma gång.
Jag hade ju byggt den själv.
Lager på lager.
Steg för steg.
Helt plötsligt var den nu halvvägs upp till taket.
Den var min och jag var nöjd.
Trodde att det var okej att vara blasé
och att stå kvar här helt passé.




Fri vers av Zandrah
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 10:19



Bookmark and Share


  Serapis VIP
Formen fungerar. Och själva dikten väcker många tankar. Övergångar? Passager? Och vilken sida står du på?
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah