Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Mötet




Precis när du

försökte fånga en solstråle -

det var då jag för första gången

mötte din blick


frågande, nyfiken

med viss försiktighet

men med det vackraste ögonglitter

jag någonsin sett


nu fångar du

inga solstrålar -

du bara nöjer dig med

att fascinerat titta på dem



med min hand i din










Fri vers av Junitvillingen
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-10 15:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt komponerat!
2011-01-11

  Anna*
Underbart bortom kommentarers begränsning! Applåder
2011-01-11

    ej medlem längre
jag hurrar!
2011-01-11

  Bengt VIP
ett vackert liv :-)
2011-01-11

  ULJO
Kärlek är ...........
2011-01-11

  Ninananonia VIP
Så underbart :)
2011-01-10

  Ninananonia VIP
Så underbart :)
2011-01-10

    ej medlem längre
Mmmm...sirligt och skirt
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen