Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen tanke, bara associationer




kaos

kanske kunde jag ha stått där

du står ensam inför berget och kan inte

gråta över ditt hjärta som inte längre slår

hårt i väggen så gipset flyger

västerut mot solnedgångens sista djup

under havets yta där fiskarna simmar

utan att kunna andas under vatten

glaset som flyger i golvet och bara kaos

kaos

kaos




Fri vers (Fri form) av Linn Korpsång
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Korpsång
Linn Korpsång