Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur betraktarens ögon

Men!
du!
säg inte åt mig vad jag ska göra!

såra dig,
håna dig,
slå dig,
lämna dig,
GLÖMMA DIG?

Vad som helst, bara du får lida

för det misstag du gjort..


& Du tror att jag vill allt det där?!




Men!
du!
alla gör fel!

&

vad JAG VILL
är att
du ska ge dig själv en chans,






för det tänker jag göra.




Fri vers av Vico
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 12:03



Bookmark and Share


  Black Bird
Man måste låta andra får chanser, inte bara ge upp direkt. Man kan hata människor, men man vill ändå att de ska få en chans till. Bra skrivit :)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Vico