Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag, stenen, fågeln"


Tittade på en
han stirrade på fågeln
som satt på ett trädd

plockade upp en sten från marken
och kastade den mot fågeln

fågeln flög av rädsla
stenen återvände till marken

..
..

tittade längre bort

där stod en
han stirrade på mig

han plockade upp en sten från marken

jag flög av rädsla...




Fri vers (Fri form) av Pilgrim
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim