Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens ordspråk

 

det lättaste sättet
att stjäla någons hjärta
är att

lämna tillbaka det...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-10 23:45



Bookmark and Share


  Janne
mycket vackert
skrivit, din fina
bild förstärker
också bra!



Mvh



Själens krigare
2011-01-14

  F.
Fruktansvärt träffsäkert.
2011-01-12

  Lena Själsöga Keijser
du är så
vacker

tack att du skriver

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-11

  lisa"puzzle"svensson
Här slår du knock-out! Fantastiskt bra!
2011-01-11

    ej medlem längre
Ja, hjärtan behöver frihet.. Vackert bildspråk
2011-01-11

  Fredric
Det var fan det bästa jag läst på länge... Tack!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo