Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig se dig, låt dina sinnen möta mig
Låt mig se dig då ögonen vattnas av
dina salta tårar, som bildar
pölar

Låt mig se dig då
sömenen får dig att
vilja sova

Låt mig se dig, låt mig
Inget är vackrare än
att våga låta mig se dig

Låt mig se dig, möta
dina kristaller till ögon
då glädjen fångar
sitt leende

Låt mig möta din
längtan
få känna hungern
mot min kropp

Låt mig få kyssa din så
åtråvärda nakna bringa, så jag
får höra dina ljupa
njutningsrop

Låt mig fånga upp dig, släppa
taget för en sekund, så
jag vet du är min, bara min

Låt mina andetag bli djupa
och sköra tills vi omslingrande
når en orgasm, som når
enda till
himlavalvet.

Vild och hungrig i dina armar,
få mig dit du vill, få min hungriga
och karga själ att läka
låt mig få höra dina ord
i mitt öra.

Låt min mun följa din kropp som en
en karta, låt mig finna
låt mig söka, låt mig få upp ångan, så
du bara vill ge mig mer
och mer och mer...

Låt mig höra syrsor, änglar och se
stjärnor då kyssar blir djupare
hungrigare och vildare

Låt mig fånga dig, få dig att
njuta lika länge som jag innan
njutningen når sin kulmen.

Låt mig få finna kärleken,
låt mig finna den.
Kan jag inte finna den
så gör någon annan det.

Låt mitt inre möta ditt,
låt våra själar finna ro
och njuta av varann

Låt mig idag imorgon
Låt mig alltid finna
tryggheten inom mig

Låt mig vara fri som en fågel,
få prova mina vingar
om det bara blir för en sekund.

Låt mitt hjärta få le och finna
guldgruvan




Fri vers av Filosofen2
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-11 14:11



Bookmark and Share


  aol
så berörande längtansfull skrift full avkärlk, blev så rörd
2011-01-12

  PPQ
vilken kärleksfull text underbar
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2