Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat vet...


Lyssna till din själ

Lyssna till ditt hjärta

vad mer söker du?

Vad behöver du?

Vad är lycka?
 

Någon skulle säga kloka ord

någon skulle påstå att svaren finns där...

ja precis inom dig.

 

Om de vore så enkelt...




Fri vers av Lindizz
Läst 417 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-11 22:00



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men ibland har det känts som om hjärtat mitt och själen inte vill tala med mig.. då har jag fått gå på andra känslor.. kram och applåder
2011-01-22

  Lars Hedlin
Så sannt....
2011-01-14

  Blåbäret
det krävs mod att följa den inre rösten
tror många kan höra och förstå, men det kan vara så pass avvikande och annorlunda att man följer hellre med strömmen och dit den går
för att slippa avvika för mycket

och sedan sitter många där med ånger och tomhetskänsla
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz