Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är båda

slit min hjärna sönder
genom att ge mig mina tankar
på silverfat

ät mitt hjärta
med dina fläckfria bestick

montera av mina armar
av att inte krama dig

tag min oskuld av att
röra dig
utan beröring




Fri vers av pixter
Läst 472 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-12 01:42



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Riktigt bra =) du är verkligen otrolig poet ^^
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter