Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fashion

dödskalleoptikens falska stenar skyddade det tredje ögat
svart flor ångande post vita döda kaniner spänner bröstet

ett smygande försök till sorti ackompanjerat utav många myror


ett andra tredje öga i turkos is


vadors knäppen hjul som grindar de är ojämnt klackade
Mårdhunds sköna lik försvarets och mata inte djuren


franslängden grotesk floret snett
Pöbelns kyssar humoristisk medveten Bödel


midjan bär polisämbetets drill

grön bryggd Ordningsvakten i grön balklänning kokar över grön belysning

getklövar dansar över skaren min fotsula mot dess sträva hår




Fri vers av objekt3
Läst 598 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-12 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mörk poesi bra skrivet
2019-08-02

  Nanna X
hade missat den här. riktigt vacker tavla! ger mig glasklara färgbilder.
2012-02-15

  zallander
modern poesi, bra !
2012-01-11

  Baystream
Wow, detta var oväntat. En text som kräver omläsning, och är värd en. Får återkomma när jag har alla hästar i stallet.
2011-09-14

  Aftonvännen
Så inspirerande att jag får ett flertal idéer medan jag läser.
Det här når verkligen utanför ramarna.
2011-04-03

    Den försvunna
Maktens fashionistas, fashion som makt, mårdhund, torg och alla vi andra som ständigt blir bjudna på apokalypsens maskeradbal. Låt oss föreställa oss och känna getklövarna på pulsen. De lär introducera sig själva.

Det här är roligt, överraskande och alldeles öppet.

”ett smygande försök till sorti ackompanjerat utav många myror”, är emellertid en rad vi alla bör förvara i ett skrin av ebenholts. Man vet aldrig när den kan komma till användning.
2011-01-12

  blaite
Min fotsula mot dess sträva hår. Så jävla bra
2011-01-12

  Joakim P Udd
små finurliga underverk till formuleringar. mata inte djuren! =O awsome.
2011-01-12

  Joakim P Udd
^^ ur purrrty! =D
2011-01-12

    ej medlem längre
snyggt. en rejäl smocka !
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3