Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(min ende brors kamp) Eget foto


I en säng på lasarettet



Även om det

rent realistiskt sett

finns ännu mindre hopp

än det allra minsta

lilla nålsöga

så sker det under


och jag ber

till den Gud jag tror på

att det är dags

för ett sådant



nu












Fri vers av Junitvillingen
Läst 413 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-12 09:19



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Önskar er ett under, ett stort ett, lika stort som du!
2011-01-24

  ULJO
Jag förstår hur du känner, men mirakel kan finnas under himlens stjärna.
2011-01-13

  Annmargreta
Tänker på dig!
2011-01-12

  aol
vi hoppas med dig käre vän,
2011-01-12

  LovisaCecilia
Jag tror med dig. kram på dig, och på din bror
2011-01-12

  sulimaa
Åhhh så smärtsamt ...sänder mina tankar och böner för er skull.. kramen
2011-01-12

    ej medlem längre
Vi hoppas alla här
2011-01-12

  Line W
Så fint! Kram vännen
2011-01-12

  Teresia Ridell
(Mycket vackert foto !!)
Jag tillhör inte den mest troende..tyvärrr.. men tror på en starkare kraft..en kärlek o klokhet i naturen.. o absolut på att fantastiska under kan ske o sker !!
Hoppas så för er skull !! Kram
2011-01-12

  Seglaren
Det är mycket nu.
Din bror
2011-01-12

  Anna*
Jag står med i den bönen, finaste vännen min! Må undret ske snabbt!
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen