Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte okej

Jag tycker inte om ditt sätt att tänka

Det river mig i tusen bitar

Saknar mitt gamla sätt att länka

Världens alla bitar

 

Jag gror min bitterhet härinom

Du gör allting så tvärtom

 

Ville aldrig sugas upp av dina sätt

Bara ändra dem och sätta rätt

 

Jag vill att du går ur min värld

Sopar upp din grej

Orkar inte lyssna på din flärd

Du är inte okej




Bunden vers av Eunice
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-12 19:10



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tycker om det jag läser.
...
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice