Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så oändligt mycket mer

*

du är så oändligt mycket mer
än vad ögat kan se
vart du dig än beger
får du mirakler att ske

*

ditt sätt att glömma smärtan
vara de tyngdas goda fe
genom alla små saker du gör
för att du har så mycket att ge

*

du är så oändligt mycket mer
än vad du tror
tänker så lite om dig själv
fast du är så gränslöst stor

*

likt en ängel på jorden
som kommit för att värna
åt alla de bortglömda
bli en hoppets lysande stjärna

*

jag såg allt du själv inte ser
från allra första stund
du är så oändligt mycket mer
fantastiska underbara My Bäcklund

*




Fri vers av Freeman
Läst 866 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-01-12 22:47



Bookmark and Share


  Rumi
Så varmt och vackert att man inte kan annat än att le. Kärlek!
2011-07-22

  alldamageinside
<3 <3 <3 <3 <3 <3
2011-06-05

  LUTHER
Så underbart vackert, hoppas den här My blev glad av att se dikten. Du är verkligen duktig på att få ut det du vill i dikterna på ett magiskt sätt.
2011-05-20

  Eva Langrath VIP
En hyllningstext fylld av värme som gör gott att läsa.
2011-05-11

  Junitvillingen
Den hyllningen är bland det vackraste jag läst...så otroligt ödmjukt & kärleksfullt skriven...gissar att denna My blev själaglad för så sköna ord. Mig som läsare berör de ordentligt! Så - hon som fått sig den tillägnad dansar nog en glädjedans:-))
2011-03-08

  Lasseman VIP
Inställer i din hyllning min vän.. kram till eder..
2011-01-22

  Sunlight
Så varm och kärleksfull hyllning. Väldigt fint skrivet.
2011-01-19

    ~maria~
vackert som vanligt!
2011-01-16

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar hyllning
2011-01-15

  Suzy med punkterna
Varmt och fint till denna människa.
Ödmjukt skrivet. Applåder
2011-01-13

  ~Leonardo~
Ahh..du är så otroligt begåvad med orden...visst är det så, att man inte ser allt det vackra. såsom du beskriver det. I en person.
Det fina borde lyftas fram så mycket mer än vad det görs i vardagen.
2011-01-13

  Anna*
Awwww, helt urmysig och underbar hyllning! Applåder
2011-01-13

  Seglaren
rar dikt
2011-01-13

    Anonym Ängel
så vackert skrivet!
2011-01-13

  alldamageinside
<3 <3 <3
2011-01-13

  mare VIP
Mycket fin hyllningsdikt..
2011-01-13

  aol
en så vacker hyllningsdikt, blev så rörd
2011-01-12

  Lena Själsöga Keijser
så vacker värme strömmar i dessa dina ord

vackert att möta
tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman