Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag dör nu skall jag återfödas som din katt. Hm, får se nu...




mitt liv som din katt

Bondkatt?

Siames? blå ögon,tja

Perser? Gått in i väggen...nej, det var mitt förra liv!

Nakenkatt? Absolut! Karlar gillar naket har jag hört...





Jag skall kura ihop mig på din bröstkorg och vila där i villkorslös kärlek. Jag skall lyssna till dina kära hjärtslag och andas in doften av din lena hud.


Känna din hand som smeker mig över ryggen och höra dig säga:

"Har du det bra nu,Fuling?" med rösten till brädden fylld av ömhet.

Och jag skall vara mycket nöjd med de orden - för vet du, det är inte vad du säger som är det viktiga, utan innebörden av dina ord. Jag vet ju att du älskar mig för att jag är jag. Något annat är omöjligt!

Så det bästa är att jag varje dag i mitt liv ser ut att vara närmare döden än 90.

Nya rynkor, älskling? Nä, samma gamla vanliga!

Att måla naglarna eller borsta tänderna är ett minne blott...

Du får servera mig utsökta valda bitar av min favoritföda, och om jag väljer att straffa dig, och låta bli att äta, så kommer du att öppna ännu en svindyr liten burk med lyx och försöka muta mig.

Jag kan knappt bärga mig!

 

Och vi skall bli gamla tillsammans...


innan jag somnar varje kväll skall jag ligga där på ditt varma bröst och sjunga

"ja´vill tacka live´, som har gett mig så mycke´"

men du

 

du tror att jag spinner

 


 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 632 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-01-13 07:14



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
FANTASTISK!!!
2013-05-24

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
Katten är underbar både suverän och kärleksfull, tar livet lätt och jäktar ej. Denna dikt gör mig så glad. Tack för den fina tanke du gav mig:"att bli katt" Varför inte?
2011-04-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Annorlunda och spännande resa tar du med läsaren på. Gillar skarpt. =) Bokmärker. =)
2011-03-22

    ej medlem längre
mys
2011-03-14

  Linda CH VIP
Mjau, du skriver bra!
2011-03-02

  Veronic@
Kanon bra, hmm katt vill ja nog oxå vara i nästa liv, gillar dina formuleringar.
2011-02-12

  F.
Nytänkande och älskvärt. Bra jobbat!
2011-01-27

  Järnkatten
Helt underbar :)..
2011-01-26

  pixter
haha.. vad bra!
2011-01-15

  Coinriocht
En skön text som griper tag om hjärtat.
Varm och vacker =)
2011-01-14

  tom boreland
mormors katter
hette ofta
lisa
2011-01-13

  Ex¤animo
mm... vilket härligt kattliv... bara mys.
2011-01-13

  La Magnólia VIP
Härlig och annorlunda!
2011-01-13

  Niclas Petersson VIP
Oj! Annorlunda. Riktigt bra.
Gillar.
2011-01-13

  Seglaren
mycket bra
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson