Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dane och Tess.

Ängelns mörkblå blick fick Tess att darra okontrollerbart och någonting i dess djup sade henne att han visste allting om henne.Det kändes som om hjärtat skulle sprängas i bröstkorgen.De långa midnattsmörka vingarna slöt sig om hennes späda kropp som ett skydd.
"Jag har väntat länge på dig.Mitt namn är Dane."Den rösten var som tusen ringklockor.Som vacker poesi.Tess kunde inte hindra en flämtning från att lösgöra sig från hennes läppar."Mig?Är du säker?"Även rösten darrade och kinderna rodnade.
Det dödligt vackra ansiktet fick skrattrynkor när han drog på munnen.
"Ja,jag är hundra procent säker.Du är min!"Den som inte hörde bestämdheten i hans röst var döv.
"Din?Jag är min egen,tack så mycket.Det här måste vara en dröm."Tess skakade på sitt huvud.
Ett överjordiskt skratt fyllde alla sinnen."Det här är ingen dröm!Som jag sa för en liten stund sedan har jag väntat länge på dig."Nu fanns det något dödligt skrämmande i den mäktiga rösten.
"Länge?Ville du vänta med att ta mig tills jag fyllt arton eller?Det var nämligen min artonårsdag igår."
Ängeln nickade långsamt och det mörka håret förenade sig med hennes blonda."Jag tror att ditt släkte skulle klassa mig som pedofil om jag förde bort dig som femåring."Han höjde på ett ögonbryn."Jag har förstått att det inte är en ädel benämning."
Tess kände hur fnisset bubblade fram."Självklart vill inte en ängel klassas som oädel."
Dane rynkade pannan och blickade ner på henne som om hon blivit galen.
Det kanske du har,viskade det undermedvetna till Tess.




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-13 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta