Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stundens hetta

Rör mig silkeslent

försiktigt överallt

andas tungt

så jag vet att du njuter

det är då

världen utanför

bleknar bort.

Betydelselöst

är allt

utom nuet.




Fri vers av Redwine
Läst 702 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-12-08 14:59



Bookmark and Share


  Zara VIP
Vilka rader! vilka underbara rader du ger! WOW. blir helt matt.
Den flyter på så vackert...öm och vacker! Målar upp hundratals bilder inuti mitt huvud..och jag vill vila kvar mellan dina rader någonstans...stanna upp...ta en kaffe pause.....sova intill..

Grymt!

det blir ett bokmärke helt klart!

/Z
2006-04-08

    ej medlem längre
Gud...så vackert...och det kursiva blir som grädde på moset... (:
2006-04-08

  Ninashine
Faktiskt mycket vackert. Om jag väntat någon minut till, hade jag nog satt dit en femma...
2006-03-02

  Nils Sondefors
Fin, ömsint och sensuell dikt!
2005-12-19

  Smultris
Det var på tiden, min vän...

Och lika bra som alltid... Dina ord värmer och berör...

En underbar kärleksdikt.
2005-12-18

  Teresia Ridell
Härlig känsla !
Väl förmedlad i snygg, enkel form.
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine