Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om kärlekens makt. Minus sentimentalitet.


Högt uppe på kärlekens tak

Jag har träffat en man
ja, den kan mannen kan
få mig som ingen ann'

Upp eller ner
Fram eller bak
högt uppe på kärlekens tak

Jag har träffat en man
som brann mot min barm
ja, han håller mig ömsint och varm
och han får mig som ingen ann'

Upp eller ner
Fram eller bak
högt uppe på kärlekens tak

Min man är sann
Ja, min man är grann
fastän kan hända att han skelar
när jag med bena vevar




Fri vers av Slagord
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-13 10:24



Bookmark and Share


  Serapis VIP
Om du ursäktar tycker jag att den var komiskt på ett fräckt sätt - som på något vis bryter mot det sedvanligt "romantiska".

Intressant. Skulle nog kunna passa som en "schlager".
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord