Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fullmånens sken 2

I fullmånens sken,
dansar min själ, 
som inte finns där jag vill ha den.
Den dansar, med de allra vackraste
rörelser, och jag ser på medan den 
uppslukas av skenet från den
runda gestalt ovanifrån.
Jag tittar intresserat på när den
sakta faller tillbaka till min kropp,
och omsluter mig med en pirrig
känsla i bröstet.
Nu finns den där jag vill ha den,
tänker jag och somnar in.

I fullmånens sken,


dansar min själ, 


som inte finns där jag vill ha den.


Den dansar, med de allra vackraste


rörelser, och jag ser på medan den 

 

uppslukas av skenet från den


runda gestalt ovanifrån.


Jag tittar intresserat på när den


sakta faller tillbaka till min kropp,


och omsluter mig med en pirrig


känsla i bröstet.


Nu finns den där jag vill ha den,


tänker jag och somnar in.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 802 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-13 12:25



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Försoning. Fin!
2011-01-13

  Anna*
Så skönt att ha själen på plats när sömnen infinner sig!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson