Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 31 juli 2010


Uttryck


Lyssna på känslorna som långsamt strävar sin väg ur mina högtalare.
Det känns som en våg av skummet i ett nyss fyllt badkar.
Känner lycka rinna ner längs ryggraden och kreativiteten sticker i huden..
Jag vet vad jag vill.
Jag VILL.
Jag går min väg, eller lägger mig på en blöt gräsmatta och skriker att
det jag har borde alla ha!
Vinden blåser solstrålar i mitt ansikte och musiken skapas i varje andetag.
Känner du det?
Det är poesi i luften, det virvlar med klöverknippet jag kastade upp i luften.
Det är känslor som går att lyssna på, blåsa på.
Jag vet vad jag vill.
Jag VET.
Fingrarna springer mot pennan och pappret och poesin virvlar inte längre i
bara luften. Den existerar.
Jag existerar.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 600 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-13 19:12



Bookmark and Share


  Brynolf
Ge mej en filt och värm min själ.
2011-05-17

  Rise Little One
Kraftfulla och underbara ord...
2011-03-16

  Aftonvännen
En dikt skriven på sommaren, som på alla vis finns till just nu

Jag bara älskar hur du vet vad du vill, som att frågan på vad du vill blivit så besvarad att den upplöses av en ny och kreativ fråga, om det här är det som alla vill, allt vill.
2011-01-15

  Anadol
fin dikt...fastnade för "vinden blåser solstrålar i mitt ansikte"...
2011-01-15

  Ninananonia VIP
Levande :) Vacker!
2011-01-15

  Elwania
Dynamik och livsglädje
outrage experssion
härligt
2011-01-15

  Anna*
Riktigt snyggt! Applåder
2011-01-15

  aol
så fint du skaldar vännen
2011-01-14

  Lars Hedlin
En dikt som fängslar och som inspirerar till liv.....
2011-01-14

    ej medlem längre
Underbar dikt. Tack.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel