Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben som bankar i min fot

Det kittlas..
killas,

Det sticks
och dånar

på samma gång.

Jag står inte ut.

Blixtstill..hör mitt hjärta,
mitt blod
pumpas ut.

Vecklar ut kärlen
som när luft vecklar ut en luftmadrass
sakta

Knappt någon märkbar förändring.

Blixtstilla...RÖR DIG INTE NU.....

qwd sZF Oj!
En blixt av
stickande,molande,tryckande,kittlande!!!

HAHAHAHA!!


.....


huuuuuh Nu jädrar ska jag vara still!

Tills det går över.




Fri vers av Vico
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 12:07



Bookmark and Share


  Black Bird
Intressant ... :)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Vico