Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tynar bort..

Allt är hopplöst, Allt är meningslöst,
Allt är förstört. jag trodde allt skulle bli bra
men jag hade fel, hela livet är ett stort svek.
Allt och alla bara sviker en om och om och om igen..
Jag får aldrig en chans till att visa mitt riktiga jag,
får aldrig chansen att berätta hur jag mår, berätta
vad jag känner och tänker kring detta meningslösa liv.
Jag vet inte inte ens vad som är värst ensamheten eller
smärtan, vad är det som gör ondast, vad är det som
gör min själ mer tom.
Jag börjar snart tvivla på min egen guds existens, för om han
finns varför lyssnar han inte, varför förstår han inte,
varför hjälper han inte.

Men det jobbigaste är hur jag för varje dag som går
känner hur min kropp mer och mer börjar


Tyna bort..





Fri vers av Hope
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-13 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hope