Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska fasader.

Verklighetens skede gömmer sig
bakom
falska fasader,
där de ohördas graffiti kryper
längs väggarna.

Maktens korridorer växer sig större
än människan,
för att slutligen köra över det fria
ordets betydelse.

Kreativitetens eld förvandlas till en
hög av aska,
medan rösterna över våra huvuden
fortsätter att mala.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 00:00



Bookmark and Share


  F.
Jag tycker om ditt sätt att måla med ord.
2011-01-14

  Anna*
Supersnyggt! Applåder
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP