Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad. öronbedövande tystnad.

tankar som jag tänkt, det var inte meningar.
det var inte tänkt att jag skulle tänkt
de tankar som jag tänkte.



jag
får
aldrig
finnas
till




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-15 10:00



Bookmark and Share


  Hurricane
Livet är en illusion.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt