Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmälan för stöld - till Regeringen

Upp till kamp mot glupskans svamp

Eon, Fortum, Vattenfall

Maffians Kartell!




Prosa av walborg
Läst 474 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-01-15 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Marknadsekonomismen i sin prydo.
Idag talas mammons språk, så aningslöst att man bara vill gråta!
2011-03-05

    ej medlem längre
Ja, ner med tyranniet!!
2011-01-28

  Bodil Sandberg VIP
ja upp till kamp jädrarimej attans utsugare!!


bra ordat walborg!!!
2011-01-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Du får mig att le, elektrifierat
2011-01-19

  Mr Lindemann VIP
Jag kan här skriva att jag gjorde just så. För fem år sedan. Då EON hette sydkraft. Jag lätt koppla ifrån elen i min lägenhet för att slippa betala till dem i tre månader. Viktig skrift!
2011-01-17

  ULJO
Kan inte annat än att applådera detta uttalande.
2011-01-17

  Sinuhe
Ja! Väl rutet!
2011-01-16

    ej medlem längre
Helt utan tyglar
frestande
mången människa
myglar
aktieägares festande
2011-01-16

  Bibbi VIP
Massor av applåder!!!
2011-01-16

  aol
bravo Walborg en stark sann text,
2011-01-16

    Annika J
Ack ja, varde ljus , inte varde girighet!
2011-01-15

  LassO
Ja självklart men i praktiken, kanske ett email till var och en vore en början? Annars blir de bara typ "upp till kamp fotsvamp" Dessutom ägs Vattenfall av oss, kanske ett mail till Maud vore bra hon som inte ser att dyr el tar ihjäl företagandet med
2011-01-15

    ej medlem längre
ja, jag tror inte ett dugg på deras "ökade kostnader". de tar chansen bara.
2011-01-15

    Max Poisé
Vi är har inte kommit så långt i utvecklingen som vi tror!
2011-01-15

    ej medlem längre
Håller med dig! Dessa EL-bolag som tar ut allt vad de kan. Privatiseringar kan nog vara bra ... men inte av sådant som alla i samhället är beroende av. Vi som bor i hus med elvärme känner av detta tydligt.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg