Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss på kind

Din parfym
väninnekysste
min kind

men dina ögon
var djupa

och en skygg längtan
glimmade till
på djupet

innan vi skildes




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-01-15 13:25



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En varm dikt lite som i begrundan och samtidigt med förhoppning ringlande mellan raderna.. väldigt väldigt vacker!
2012-03-03

  Mr Lindemann VIP
Smäktande rader som när en sensualism och den rimmar även på erotik

Likt en sexuell tanke når raderna av ord, fram till mig för att fastna i mitt undermedvetna, ligger där sedan för att komma fram då jag är mogen för den(din dikt)
2011-01-20

  Linda CH VIP
Vackert beskriver du en häftig känsla.
2011-01-17

  Katinka VIP
Sensuell och vackert diktat.
2011-01-15

  anita VIP
Bra skriven.
2011-01-15

  Svartsilver
Sexig dikt.
2011-01-15

    ej medlem längre
Fragil skönhet,mycket bra skrivet
2011-01-15

    ej medlem längre
Wow!

Så mycken laddning i så få ord

Wow igen
2011-01-15

  Ninananonia VIP
Sensuellt och kärleksfullt.
Speglar ... Kanske mer än vänskap ? :)
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP