Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå inte

jag ser att du är osäker
och du överväger att gå din väg

du står nära dörren, vill hålla distans,
trots att du lagt dina ögon i mina
och där drunknar vi, i botten av känslor
orden, de flyter ovanpå

du lägger längtan i min hall 
jag lägger ord mellan slutna läppar
gå inte, stanna i ljuset av nattens spår

säg att du tänker ringa mig,
att jag får nämna dig vid namn
och att du i natten inte la ut ett sidospår 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-15 15:15



Bookmark and Share


  Connie
Berörande, smärtsam och vacker i sin längtan!
2014-05-31

  Andreas Miller
Med smärta kommer de bästa formuleringarna. Bravo!

2014-01-05

  AjBi
Den känslan, just den... är så otroligt smärtsam.
2011-01-16

  Anna*
Snyggt med en vädjan som jag verkligen förstår!
2011-01-16

  anits VIP
Berörande och mycket vackert
2011-01-15

  La Magnólia VIP
Mycket vacker! Den berör det där innersta och sköraste ..
2011-01-15

  aol
så starkt jag käner en spänning e förhoppning, att inte överges
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP