Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas och önska och försöka glömma

I bland önskar jag att saker var som förr...

...i bland inte.

Vissa saker var bättre förr
andra var mindre bra

men de stunder som var bra, de betydde så mycket att de dåliga försvann under allt det bra.

Vist är det bra nu
det finns många bra stunder nu med

men om vissa saker förr aldrig hänt
några av de sämre och några av de bra

då hade stunderna nu varit helt annorlunda

Jag hade inte suttit här nu

jag hade inte känt det jag känner nu


men jag sitter här, känner allt
och jag kan inte ta tillbaka stunderna som var eller är

jag kan inte förändra det förflutna

det ända jag har är minnerna från dem
minnen som alltid kommer finnas där

bra som dåliga

smärtsamma som underbara

alla minerna kommer finnas kvar

och det ända jag kan göra är att sitta här

och se tillbaka på det som var och bara hoppas på bättre tider


hoppas och önska och försöka glömma.




Fri vers av ingen
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-16 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen