Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba klipp

Snabba steg mot tunnelbanan,
snabba steg mot trappan,
snabba steg över trottoaren

Timmarna går

Hjärtat bankar
svetten rinner
servetten torkar
av pannan

Svårt att fockusera

Snabba klipp,
snabba affärer
som inte går
att styra

Pengar i överflöd
som sparas till
ålderdommen
förvinner utan
någon förklaring

Livet är svårt,
då valen är att fly
fly från allt, alla
fly från krav
och allt som
kan ge straff.

Tomt och utplånat
borta är
pengarna, borta
är målen
drömmarna
Alla undrar, undrar
varför





Fri vers av Filosofen2
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-16 23:42



Bookmark and Share


  aol
så lätt att förlora så sant skriftat
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2