Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek kärlek kärlek



kärlek kärlek kärlek

jag vet inte varför

men när den slår till

står man bländad där

vad hände precis

jag vet inte, allt bara är

förbjudet att tänka så

men ändå gör man det

allt jag vill är att lyfta

äntligen få sväva

på molnen och inte

kämpa med varje

steg jag tar och nästan

bryta ihop av all press

jag får inte, får inte

kan inte behålla

någon särskilt länge

men jag gör det ändå

jag älskar dig

min bäste vän

den ända jag har här

jag önskar att

allt inte bara är

en illusion av min

dröm.....

kärlek kärlek kärlek




Fri vers av Cia
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-16 23:57



Bookmark and Share


  Mönster
"allt blir bra till slut, och blir det inte bra så är det inte slut än"

mycket berörande dikt <3 <3
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia