Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden, ja tiden.

Solen snurrar runt jorden
om och om igen.

Vår blir sommar, sommar blir höst
höst blir vinter.

Tiden, ja tiden.

Åren går sakta då vi är barn,
men ju äldre vi är desto snabbare
snurrar tiden vidare.

Tiden, ja tiden

Om vi slänger alla klockor,
allmanackor och allt som visar
tiden, stannar den då?

Tiden, ja tiden

Hungrigt letar vi efter mat i frysen
lagar den snabbt,
för tiden rusar,
inte hinner vi stanna upp
för då brakar all illusion
som vi satt upp.

Tiden, ja tiden

Drömmar, förblir drömmar
tankar tillåts inte
ögonen vill inte se,
vill inte se för då tvingas
de sd mer.

Tiden, ja tiden

Kärlek är inte till för att
ha i detta smhälle.
Tv och dator vittnar om alla
sätt vi kan finna den.
Tid måste till, men finns den?




Fri vers av Filosofen2
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2