Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ge dig allt, nästan så jag går sönder. Du är söt, jag är salt, äsch... jag behöver inte rimma på allt.


besvärligt/lönsamt

Jag går omkring här i natten och fördriver min tid.
Min hjärna blir mos och nåt annat tar vid.
Nattjobbet är inte besvärligt, men tröttsamt.
Jag blir förfärligt trött och det är knappt ens lönsamt.
Jag vill vara hos dig
om jag ändå var där
Det är besvärligt men lönsamt att känna så här.




Fri vers av Twobo
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-17 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo