Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto plåtat häromdagen


Uppvaknande




När förändringarnas

hårda vindar blåser

och ingenting längre

är självklart

då ser den lilla snöflingan

ännu vackrare ut


än igår




Fri vers av Junitvillingen
Läst 383 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-01-17 09:10



Bookmark and Share


  Roula O
vackert skrivet!
2011-02-06

  Yrre VIP
Vacker tanke i all sin enkelhet och vackert beskrivet.
2011-01-24

    ej medlem längre
Fint budskap dina ord har:
oavsett - stiltje eller kaos
titta på snöstjärnan!
där ser du det som Är
bakom alla jordiska väder
2011-01-23

  Mr Lindemann VIP
Med ett bildlikt språk når du ut här och skapar rymd åt en flinga som i kristall klar skärpa tonar in i läsarens medvetenhet och bort
förändras den hårda vinden till en mild bris i varandet
2011-01-22

  Lasseman VIP
Wow! så bra skrivet, och du är även en mästare med kameran.. applåder
2011-01-22

  Suzy med punkterna
Underskönt, både bild och text!
2011-01-21

  ULJO
Så vackert, så vackert
2011-01-18

  Aftonvännen
Det är inte snöflingan som förändrats, när den verkar av helt annat stoft, i din dikt. Och det är inte den som behöver skyddas ser jag då. Det är stor del av världen omkring den som behöver vara, skyddad.
2011-01-17

    ej medlem längre
se det lilla i det stora
ta inte allt för givet

tycker Om dina rader
2011-01-17

  Glensan
Mmmmmmmmmmmmmm vackert
2011-01-17

  sulimaa
Jaaa Carpe Diem ...vackert ...både foto och text!
2011-01-17

  Line W
Så vackert. Känns hoppfullt!
2011-01-17

  stenhur VIP
Ja! Så liten - och ändå en mäktig predikan över Alltets outgrundliga lagar. Välbehövlig när allt annat känns osäkert. Tack!
2011-01-17

  Anna*
Helt klart! Så är det verkligen! ♥
2011-01-17

    ej medlem längre
Sååå sant och vackert
2011-01-17

  Niclas Petersson VIP
Vacker tanke.
Gillar.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen