Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa in mig i en vals

Dansa in mig i en
vals, lika vild,
lika underbar.

Låt våra hungriga
själar virvla
vilt över oss,
låt de aldrig sluta.

Dansa in mig i en
vals bland dun
och lakan.
Våra ben
trasslar ihop sig,
lika så vi.

Berusade rullar vi
runt tills
allt omfamnat oss.
Vin blandar sig med
älskogen, tills
hungern laggt sig.

Vilt och galet valsar
skuggorna innan solens
sken når dagen.

Dansa in mig i en vals
få mina lustar att äta
upp dig,
fånga in mig i ett
nät av viskningar
och vrål.

Suckta efter mig, frusta,
fånga dagen med en ask,
ge den till mig,
så jag kan minnas oss
ja oss.
Varför sparar du inte
dofterna från mig,
dofterna från dig, så man
om och om igen
kan minnas.

Dansa in mig i en vals
fånga upp hela mig, följ
kartan, så du finner
lustens djupaste grotta.
Lek, kyss havet, känn
hur hämningarna släpper.
Möt mig, ta mig, låt oss
nå erotikens paradis.
Hett, hungrigt känner jag
hur manligheten
omfamnas och virvelvinden
drar oss till
det underbara undret.

Stilla, tyst faller våra svettiga,
nöjda kroppar ihop, täcket rullas
upp, följer våra ihopslingrade
kroppar, som somnar utmattade
efter att ha dansat in en vild
sängkammarvals.




Fri vers av Filosofen2
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-17 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Caramba!!!

5 points
2011-01-17

  Lars E Jönsson
nu står jag upp och bara ropar ut över en skånska slätten, var har du varit så länge. Fan va bra som ppq säger outstanding
2011-01-17

    purplepea
älgskog och förskönande omskrivningar
2011-01-17

  PPQ
outstanding
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2