Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Din hand i min känns kall
den värme som en gång fanns
är borta liksom glöden och hettan.....

Dina vackra ögon säger nej
när vi håller om varandra
alla känslor har försvunnit

Båda vet vi att det är över
Jag kysser dig i pannan
inga ord yppas mellan oss

Jag ser dig gå nedför gatan
min blick följer din långsamma gång
en tår faller från min kind.....




Fri vers av Glensan
Läst 590 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-17 18:24



Bookmark and Share


  sulimaa
Sorg och smärta blandad med insikt om att livet måste gå vidare ...vacker och eftertänksam text...
2011-01-18

    AA VIP
Vackert beskrivet om avsked. // AA
2011-01-17

    ej medlem längre
Ledsamt, men vackert beskrivet...
2011-01-17

  Line W
Ledsamt vackert..
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan