Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Jag har varit på flykt
Med andan i halsen fick jag ge upp allt
allt
Jag har sovit i kalla klippskrevor i de höga bergen
där snöns inträde gjorde luften rå
Jag har sovit under träd
tillsammans med djur som ätit på min kropp
medan jag sett lyktorna som letat
Hört deras andetag men tvingats kväva mina egna


Jag har gått på smala stigar som blivit hala utav det strilande regnet
och inte vetat vart jag var på väg
Utan mat, utan vatten
men med mitt hopp som ledljus
En resa så tung och svår att hur jag än försöker förklara
kan du aldrig förstå.

Det sägs att jag har förlorat alla jag älskar
men det är inte sant.
Jag bär dem med mig i mitt hjärta
varje dag, livet ut.




Fri vers av Lindalou
Läst 448 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-01-17 21:08



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag har läst dig många gånger och det är alltid trevligt!
2021-01-24

    Paulis
Oerhört vacker!
2011-04-08

    ej medlem längre
En stark och vacker text som berör
2011-02-18

  Mr Lindemann VIP
Denna berör med sin ton och bildspråk"
Skickligt och begåvat!


tack!
2011-01-20

  Peter Matsa
Mycket stark och bildrik text för mig. Vacker.
2011-01-19

    purplepea
skickligt
2011-01-19

  Ingela Svenson VIP
Så dramatiskt och högflygande, bra textflyt oxå!
2011-01-19

  Linda CH VIP
Sparas som bokmärke...dramatiskt, sorgligt och vackert.
2011-01-19

    Max Poisé
Detta berörde min vän!
2011-01-17

  prinscess VIP
mycket berörande text
2011-01-17

  thyra
Berörande!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou