Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen

Jag vill ta ner regnbågen, jag vill ta ner den och låta färgerna flöda över dig.
Jag vill ta ner månen och låta din natt speglas i månskivans glans.

Så vill jag göra, för dig, bara dig.

Om du vill ge mig din dag, en dag fylld av solens sötma och ljusets styrka.
Då vill jag ha den dagen. Så vi kan smälta samman i en oändlig räcka av dagar.

Just så vill jag ha det, med dig, bara med dig.




Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 22:01



Bookmark and Share


  LassO
"vilket erbjudande"
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist