Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsksamlare

sextio tusen skuggor paraderar
krumma ryggens barn
väsksamlare

salonger breder ut sig
kartongföreningen
ockuperar

ryckiga konflikter ryckiga ögonlock
minimalism och fogden och ogräset
ambidextriös optik
Janus mantel på snabbfots stig


det blir vinter och vi syns inte mer.




Fri vers av objekt3
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-18 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pandoras ask som enligt föregående talare?
2019-08-15

  Nanna X
anar ett samband; öppna väskan och stäng?
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3