Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väskryckare

sen tar du tåget i burka
du går lina över taken i staden
ser solen stiga brandgul över skorstenar

du lånar cyklar sen
bryter sjöskum med Jones
kaninhålskassaskåp

verktygen intygen där och polkagris
doften av kamomill som växte i asfaltssprickor
bensinångor och verktygen i låset

vi är alla horor och jag matar djuren
jag blir även matad av djuren och
det bor två suddiga troll i mig
just nu äter de sen sover de de glor även ibland

teknikhaveri och ironi
du ser tåget stanna där borta vid floden
viskar stannar aldrig




Fri vers av objekt3
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-18 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strindbergsk inledning denna dikt modernistisk med blandning av annat därtill.
2019-08-17

  Nanna X
jamen det är ju underbart. sån ordsallad ba.
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3