Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mask

Spader fyra och Elisabeth den första av England
Mårtenhund och Plastskorpinionen med nyckel drömmar
bomull kanelmedicin ett givet Bi Den enda ringen lakritshosta och renlighet

Jojo
gummiask med potentiellt rent vatten och Shivas klotter penna
maskerad vapenvila könsidentifikation fel
pistolen och de färgglada djuret med två svansar
blått hjärta och blå sol

Hästviskerskan i Boda det gråa stycket den abrahamitiska leken och maskinen
Mårdhundens tass och delad svans mätbar effektiv trollstav
röd spegel röd hand röd väska och solglasögon

Jon
en lista en till ask och bruna mördarhandskar
och solglasögon och öra och fat och fat och kopp
riv ett fodral
zip
mer kanel
symbolikstenar och citrontärning
rosors entropiska kompass och det lilla vevpositivet

åttans S och don




Fri vers av objekt3
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW! på ordrikedomen. Jag önskar mig ett sådant ordförråd. Dikten är lite som en diktcykel, språkmässigt i alla fall. Bra dikt!
2019-08-20

    Den försvunna
För säkerhets skull: Läsarna behöver analysera mindre. Inte författaren.
2011-02-09

    Den försvunna
Analysera mindre. Låt tingen och företeelserna krossa sig själva till igenkännlighet mot realismens klippor. Allt är möjligt. Tingen lever – och bär sin motsats i sina kupade händer.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3