Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
age-related osteoblast replicative capacity


Harlequin

plast och gummi det slår en doft av linolja det är smutsigt nu
döda djur och fuck you turkos kanel en cigarr i munnen små heliga askar från Ur
band, tänjbart trä och en Farao
Rimmet bit ihop käken
zip
identifikation Japansk skräpkultur med flera armband
den Amerikanska fria örnen Arorc.
bevis och hattens organisation och gamla fjädrar
dödens många halsband
lotus sköldars mynt rävens ansikte och handgranater

en rödhårig zombie turkoser det finns ett behov av en nyckel och Isländsk lava




Fri vers av objekt3
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3