Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En semesterdröm

 

Vaknar i en blå vak
 
Stranden
är avlägsen som pilträdet från tavlan

Horisonten; en hotellkorridor


Steks sakta här

Tills jag spricker som äggula i pannan




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-18 19:20



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
när kameler krumbuktar över slussen
och snubblar fram över alla pucklar...

håller med fågelmaten, härlig och lite rolig också :)
2011-01-19

    ej medlem längre
härlig! känner en slags vind, som en frihet, den var också lite rolig,
2011-01-19

  AgnesP
Gillar:)
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP