Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tredje cheeseburgaren



jag kan ta det

kvinnan smulade sönder
det som var kvar
av din tillvaro

men ja, jag kan ta det
jag är ansvarig

vinet är slut
men det är inte mitt fel




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin