Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla människor är olika värda

Så länge det finns värde
så finns det värdering

värdenihilism

en nödvändighet

en naturlag

en illusion.




Fri vers av Anadol
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 22:54



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En VIDRIG dogm (som jag har slagits emot i hela mitt liv !) , det är denna dogm som är ORSAKEN till Ondskans framfart i denna värld !
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol